بررسی بهره‌وری و تخصیص بهینه عوامل تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ 



x

بررسی بهره‌وری و تخصیص بهینه عوامل تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ



جهش های ‏‎DNA‎‏ میتوکندریایی : بیماری زایی و وراثت
یافته های هیستوپاتولوژیک ناشی از انگل ترماتود ‏‎Gonapodasmlius Epinephli‎‏ در تیغه های آبشش ماهی ‏‎Epinephelus Tauvina‎‏ ( هامور چرب ) در خلیج فارس
تعیین میزان ژوگلون در برگ و میوه سیز درخت گردو‏‎(juglans regia L.)‎‏ توسط کروماتو گرافی مایع با کارایی بالا‏‎(HPLC)‎‏
علل پرریزی در پرندگان و درمان آنها
بیماری کوتولگی گال سیاه برنج در فارس
کنترل ژنتیکی نمو و ژنهای همیوتیک در گیاهان

حمایت از ما | مشهدهاست
`

بررسی بهره‌وری و تخصیص بهینه عوامل تولید مرغ گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ






از دیدگاه برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی، غذا هم به عنوان کالای اقتصادی و هم به عنوان یکی از محورهای اصلی توسعه نقش بنیادی در تامین استقلال کشور و سلامت جامعه دارد. از آنجایی که محصولات دامی و طیور یکی از منابع مهم و ضروری مواد غذایی است و با توجه به اهمیت صنعت طیور در عصر حاضر، تحقیقی در زمینه کارآیی صنعت طیور گوشتی در شهرستان ساوجبلاغ ضروری به نضر می‌رسد. اطلاعات این تحقیق بر اساس نمونه‌گیری طبقه‌بندی تصادفی به کمک پرسشنامه از واحدهای مرغداری گوشتی فعال، به دست آمده است . برای سنجش بهره‌وری نهاده‌های مورد استفاده در واحدهای مرغداری گوشتی منطقه مورد مطالعه از روش برآورد تابع تولید و تحلیل‌های نهایی استفاده شده است . بر اساس نتایج این تحقیق، از نیروی کار و جوجه یکروزه در واحدهای مرغداری مورد مطالعه کمتر از حد بهینه استفاده می‌شود. از نهاده‌دان کلیه واحدهای مورد مطالعه بیش از حد بهینه استفاده می‌نمایند. همچنین همه واحدها نهاده سوخت را در ناحیه سه اقتصادی مورد استفاده قرار می‌دهند. مقایسه واحدهای مرغداری کوچک و بزرگ نشان می‌دهد که واحدهای بزرگ از نهاده‌ها تولید بنحو مطلوبتری استفاده می‌کنند. همچنین بهره‌وری کل واحدهای بزرگ از واحدهای کوچک بیشتر می‌باشد. نابهینگی مشاهده شده نیز به دلیل عدم دسترسی مدیران واحدها به بازار سازمان یافته‌ای است که در آن محصول و عوامل تولید در بهترین فرصت اقتصادی مورد خرید و فروش قرار می‌گیرند. با در نظر داشتن اندازه واحدها، افزایش در استفاده از نهاده نیروی کار، جوجه یکروزه، بهداشت و درمان در گروه با ظرفیت بالا و کاهش مصرف دان، سوخت و بهداشت و درمان در گروه با ظرفیت کم موجب بهینه‌تر شدن ترکیب نهاده‌ها در تولید مرغ گوشتی خواهد شد. اتخاذ راهبردهایی که با افزایش ظرفیت واحدهای مرغداری بیانجامد. صرفه‌جوییهای ناشی از مقیاس تولید و استفاده مطلوب‌تر از منابع، تکنولوژی و فعالیتهای خدماتی، آموزشی و ترویجی را به دنبال خواهد داشت .
نمایه ها:
بهره وری |
مرغ |
ساوجبلاغ |
تولید |



 اين مطلب بدون دخالت انساني عينا از اين آدرس کپي شده و تمامي مسوليت آن با ناشر اصلي است.

برترین مطالب


بررسی ارقام جو در آزمایش مقایسه عملکرد ناحیه‌ای ( C - Test دیم )
بررسی نیاز غذایی دورقم جو دیم اصلاح شده
بررسی ارقام گندم در بلاکهای دورگ گیری
بررسی نسل‌های در حال تفکیک F2 , F3 & other generations
بررسی و تعیین بهترین تاریخ کاشت سیب زمینی ( آئولا )
بررسی ارقام جو در آزمایش مقایسه عملکرد ناحیه‌ای ( دیم )

مقایسه عملکرد کمی و کیفی شش واریته توتون آتش خشک و عمل‌آوری در خشکانیدن آنها
بررسی اثرات تلفیقی کود مرغی - شیمیایی و نحوه بکارگیری آنها بر خصوصیات خاک و عملکرد ذرت دانه ای در منطقه لرستان
مقایسه روشهای تجزیه گیاه بروش معمول در آزمایشگاههای موسسه با روشهای توصیه شده (انسیتو تحقیقات برنج فیلیپین IRRI)
بررسی لاینها و ارقام جوهای زمستانه و بینابینی در آزمایشات مقدماتی و مقایسه عملکرد
شناسائی جلبکهای سبز آبی تثبیت کننده ازت در شالیزارهای گیلان
استفاده از روش کشت بافت و تکثیر یونجه
*