دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان


دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان



دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان


Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.




Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.




Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.




فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده است.




Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.




حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.




Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.




Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.




Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرنی می شوند




کمک برای خرید هدیه برای تولد همسرم

1:



88 out of 100 based on 48 user ratings 298 reviews