طرز تهیه چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ چیست؟ چگونه چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ درست


طرز تهیه چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ چیست؟ چگونه چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ درست




    طرز تهیه چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ چیست؟ چگونه چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟ درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه باقلا پلو چیست؟ چگونه باقلا پلو درست کنم؟

1:



طرز تهیه کته چیست؟ چگونه کته درست کنم؟

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد.


طرز تهیه یک نوع پلوی تایلندی چیست؟ چگونه یک نوع پلوی تایلندی درست کنم؟


طرز تهیه یخنی عدس کلم چیست؟ چگونه یخنی عدس کلم درست کنم؟
عصاره ماهی .
طرز تهیه شیرین‌پلو با عدس‌ و كشمش‌ چیست؟ چگونه شیرین‌پلو با عدس‌ و كشمش‌ درست کنم؟


طرز تهیه پودینگ‌ برنج‌ چیست؟ چگونه پودینگ‌ برنج‌ درست کنم؟
مواد لازم.
طرز تهیه پلو میگو چیست؟ چگونه پلو میگو درست کنم؟


طرز تهیه پلوی‌ شیرین‌ زعفرانی‌ چیست؟ چگونه پلوی‌ شیرین‌ زعفرانی‌ درست کنم؟
۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون هستخوان
۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده
۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده
۱عدد تره فرنگی حلقه شده
۶ دانه فلفل سیاه
۱عدد برگ بو
۱عدد لیموترش
۲ لیتر آب
نمک به مقدار لازم .
طرز تهیه.
ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد هستخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.


استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک برنامه می دهیم.


مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).


آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست می‌آید.

.  سوپ ها - پتاژها - کنسومه ها.

منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 11 آبان ماه سال 1389 در ساعت 01:40 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


70 out of 100 based on 50 user ratings 850 reviews