طرز تهیه پلومرغ سرخ شده چیست؟ چگونه پلومرغ سرخ شده درست کنم؟


طرز تهیه پلومرغ سرخ شده چیست؟ چگونه پلومرغ سرخ شده درست کنم؟




    طرز تهیه پلومرغ سرخ شده چیست؟ چگونه پلومرغ سرخ شده درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه آش سبزی چیست؟ چگونه آش سبزی درست کنم؟

1:



طرز تهیه آش رشته چیست؟ چگونه آش رشته درست کنم؟

این پلومرخ سرخ شده غذایی تایلندی هست که از گوشت سینه مرغ، فلفل دلمه ای قرمز، ذرت و برنج تهیه می شود.


طرز تهیه آش جو چیست؟ چگونه آش جو درست کنم؟
برای طبخ این غذا ابتدا برنج به صورت کته آماده و سپس سرخ می شود.


طرز تهیه آش برنج و گشنیز چیست؟ چگونه آش برنج و گشنیز درست کنم؟
به صورت سنتی کته را با شیرنارگیل تهیه می نمايند اما شما می توانید اون را به روش معمولی با آب هم آماده کنید..
طرز تهیه شولی (یک آش محلی سبک- یزدی) چیست؟ چگونه شولی (یک آش محلی سبک- یزدی) درست کنم؟



طرز تهیه آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان ) چیست؟ چگونه آش سماق ( غذای محلی استان اصفهان
مواد لازم.
طرز تهیه آش ماست چیست؟ چگونه آش ماست درست کنم؟



طرز تهیه آش دوغ و آش بلغور چیست؟ چگونه آش دوغ و آش بلغور درست کنم؟
▪ ۲ پیمانه برنج
▪ ۴ پیمانه آب
▪ ۵ قاشق سوپخوری روغن مایع
▪ ۲ حبه سیر، رنده شده
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ یک قطعه ۵/۲ سانتی متری زنجبیل تازه
▪ ۲۲۵ گرم گوشت سینه مرغ
▪ یک عدد فلفل دلمه ای قرمز
▪ ۱۱۵ گرم ذرت کنسرو شده
▪ یک قاشق چایخوری پودر کاری
▪ ۲ عدد تخم مرغ
▪ نمک به اندازه کافی.

طرز تهیه.


برنج را خوب شسته با ۴ پیمانه آب و کمی نمک روی حرارت اجاق گاز می گذاریم تا جوش بیاید.

اگر شیر نارگیل در دسترس داشته باشید می توانید یک پیمانه از آب را با یک پیمانه شیر نارگیل جایگزین کنید یا نصف پیمانه پودر شیر نارگیل در آب برنج بریزید.
برنج را بجوشانید تا آب اون کاملاً تبخیر شود.

گاهی اون را هم بزنید.

وقتی آب برنج کاملاً کشیده شد ۳ قاشق سوپخوری روغن روی اون بدهید.

اگر از شیر نارگیل هستفاده می کنید نیازی به مصرف روغن نیست.

یک دم کنی روی ظرف برنج برنامه دهید و حرارت اجاق را کم کنید.

بگذارید کته دم بکشد.

پس از آماده شدن کته، اون را در دیسی بزرگ بریزید و برنج را خوب از هم باز کنید تا زود سرد شود.
در این فاصله دو قاشق سوپخوری روغن باقی مانده را در تابه ای نچسب و بزرگ داغ کنید.

بهتر هست از تابه ای گود که فرم نیم کره دارد هستفاده کنید.

پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

پیاز، سیر و زنجبیل را به روغن اضافه کنید و با حرارت متوسط دو دقیقه تفت دهید.
گوشت سینه مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد کنید.

اون را با کمی نمک به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا گوشت مرغ کاملاً بپزد.

برنج را که باید کاملاً سرد شده باشد اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
فلفل دلمه ای را به صورت نوارهای باریک و بلند خرد کنید و همراه با ذرت و پودر کاری به مخلوط برنج اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر غذا را تفت دهید.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید تا مخلوط شوند.

سپس تخم مرغ را روی برنج بریزید و هم بزنید.

یک تا دو دقیقه دیگر غذا را تفت دهید و سپس سرو کنید..
منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 24 اسفند ماه سال 1389 در ساعت 08:09 ق.ظ به این سوال جواب داده هست.


82 out of 100 based on 42 user ratings 1042 reviews