طرز تهیه آش جو چیست؟ چگونه آش جو درست کنم؟


طرز تهیه آش جو چیست؟ چگونه آش جو درست کنم؟




    طرز تهیه آش جو چیست؟ چگونه آش جو درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه فلافل خانگی چیست؟ چگونه فلافل خانگی درست کنم؟

1:



طرز تهیه کوکوی بادمجان چیست؟ چگونه کوکوی بادمجان درست کنم؟

مواد لازم .
طرز تهیه کوکوی اسفناج چیست؟ چگونه کوکوی اسفناج درست کنم؟



طرز تهیه کوکو سیب زمینی چیست؟ چگونه کوکو سیب زمینی درست کنم؟
▪ گوشت ماهیچه سردست: نیم کیلو

طرز تهیه کوکوی کدو چیست؟ چگونه کوکوی کدو درست کنم؟
▪ جوی پوست گرفته: دو و یک دوم فنجان

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی چیست؟ چگونه دلمه گوجه فرنگی درست کنم؟
▪ پیاز متوسط :۴عدد

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی سه رنگ چیست؟ چگونه کوکوی سیب زمینی سه رنگ درست کنم؟
▪ تره- اسفناج- جعفری و گشنیز خرد شده :نیم کیلو

طرز تهیه دلمه فلفل گیاهی چیست؟ چگونه دلمه فلفل گیاهی درست کنم؟
▪ کشک سائیده غلیظ :۳ فنجان
▪ سیر داغ و نعناع داغ :به مقدار دلخواه
▪ نمک و فلفل :به مقدار دلخواه .


طرز تهیه .


جو را قبلاً شسته و خیس کنید.

سپس با گوشت و پیاز درسته با شعله ملایم بپزید.

پیاز را از صافی سیمی رد کرده و با سبزی خرد
کرده، به آش اضافه کنید.

سپس کشک را به آش اضافه کرده وبگذارید کشک در آش کاملاً جوشیده و جا بیفتد.

آش را در ظرف کشیده و روی اون را با کمی کشک سائیده، سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید
● نکات لازم برای تهیه انواع آش:
۱) اولین نکته قابل ذکر، خوب جا افتادن آش می باشد و حبوبات آش هم باید کاملاً پخته باشد.


۲) برای خوب پخته شدن و خوش رنگ بودن آش، حبوبات را یک روز قبل از پختن خیس کنید.


۳) سبزیهای دیرپز را ۱۵ دقیقه قبل از سبزیهای زودپز به آش اضافه کنید.


۴) سعی کنید پس از اضافه کردن برنج، آش را مرتب هم بزنید تا آش ته نگیرد و شعله کاملاً ملایم باشد.


۵) سبزی آش را سپس پخته شدن برنج اضافه کنید.


● چند نکته لازم برای تهیه آب مرغ یا آب گوشت :
۱) برای تهیه آب مرغ بهتر هست از پیاز، ساقه کرفس ، کمی نمک و فلفل هستفاده کنیم.

از آب مرغ برای تهیه انواع سوپ ها و سس ها می توانیم هستفاده کنیم.


۲) برای اغلب سوپ ها و سسس ها و بعضی از غذاها نیاز به آب گوشت داریم و معمولاً گوشتی که تهیه می کنیم مقداری خرده ریز دارد و ما می توانیم با اضافه کردن قلم و به خصوص قلم ماهیچه گوساله و اضافه کردن پیاز، ساقه کرفس، برگ بو، یا برگ رزماری و چند حبه سیر و چند لیوان آب سرد آب گوشت مناسبی تهیه کنیم..

 آش ها.

منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 4 اردیبهشت ماه سال 1390 در ساعت 05:48 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


94 out of 100 based on 54 user ratings 754 reviews