طرز تهیه پیتزای تنوری با گوشت چیست؟ چگونه پیتزای تنوری با گوشت درست کنم؟


طرز تهیه پیتزای تنوری با گوشت چیست؟ چگونه پیتزای تنوری با گوشت درست کنم؟




    طرز تهیه پیتزای تنوری با گوشت چیست؟ چگونه پیتزای تنوری با گوشت درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه کوکوی پیازچه چیست؟ چگونه کوکوی پیازچه درست کنم؟

1:



نکاتی برای تهیه انواع دلمه و کوکو چیست؟

مواد لازم.
طرز تهیه دلمه بادمجان تركی چیست؟ چگونه دلمه بادمجان تركی درست کنم؟

۲۴۰ گرم فیله گوسفند خرد شده به صورت نوارهای باریك.
طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت چیست؟ چگونه دلمه برگ مو بدون گوشت درست کنم؟

یك قاشق سوپخوری پودر كاری.
طرز تهیه دلمه بره چیست؟ چگونه دلمه بره درست کنم؟

نصف پیمانه ماست.
طرز تهیه دلمه پیاز چیست؟ چگونه دلمه پیاز درست کنم؟

دو قاشق سوپخوری روغن مایع.
طرز تهیه كوكو سیب زمینی با پنیر چدار چیست؟ چگونه كوكو سیب زمینی با پنیر چدار درست کنم؟

یك عدد پیاز متوسط خلال شده.
طرز تهیه كوكو سیب زمینی با سیب زمینی نگینی چیست؟ چگونه كوكو سیب زمینی با سیب زمینی نگینی

یك حبه سیر كوبیده.

۲۵۰، گرم اسفناج خرد شده.

یك قاشق سوپخوری آبلیمو.

۳۳۵، گرم خمیر پیتزا.

یك پیمانه پنیر پیتزای رنده شده.

نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده.

دو قاشق چایخوری آب.

دو قاشق سوپخوری گشنیز تازه خرد شده.

یك عدد خیار ریز خرد شده.

یك عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده.

طرز تهیه.

نیمی از ماست را با پودر كاری مخلوط كنید و گوشت را در اون بریزید و مخلوط كنید، بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت را در اون خوب سرخ كنید.

بهتر هست گوشت را به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم كنید و هر بار یك بخش از اون سرخ شد از تابه خارج كرده قسمت بعدی را سرخ كنید تا گوشت در تابه آب نیندازد.

گوشت را از تابه خارج كنید.

پیاز را با سیر در همان تابه سرخ كنید تا پیاز نرم شود سپس اسفناج را اضافه كنید و تفت دهید تا اسفناج نرم شده كمی بپزد.خمیر پیتزا را پس از باز كردن خمیر به صورت لایه ای نازك در سینی فر كه قبلاً كمی چرب كرده اید برنامه دهید.

نیمی از پنیر پیتزا را روی اون بپاشید.

مخلوط اسفناج و سپس گوشت را روی پیتزا بریزید و باقی مانده پنیر را روی همه مواد پاشیده، پیتزا را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر داغ بپزید.

پس از پختن خمیر و طلایی شدن پنیر، پیتزا را از فر خارج كنید.نیمی از گشنیز را با باقی مانده ماست، آبلیمو و زیره مخلوط كنید.

خیار و گوجه فرنگی و باقی مانده گشنیز را مخلوط كنید و روی پیتزا بریزید.

پیتزا را با مخلوط ماست و زیره سرو نمایید..
منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 3 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 12:52 ق.ظ به این سوال جواب داده هست.


70 out of 100 based on 60 user ratings 1210 reviews