طرز تهیه مربا چیست؟ چگونه مربا درست کنم؟


طرز تهیه مربا چیست؟ چگونه مربا درست کنم؟




    طرز تهیه مربا چیست؟ چگونه مربا درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش چیست؟ چگونه ترشی پوست لیمو ترش درست کنم؟

1:



طرز تهیه ناز خاتون چیست؟ چگونه ناز خاتون درست کنم؟

۱ ) میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .

طرز تهیه زیتون پرورده چیست؟ چگونه زیتون پرورده درست کنم؟
۲ ) در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ اون زرد هست ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و اون را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ اون سفید و شفاف شود .

طرز تهیه ترشی گل کلم چیست؟ چگونه ترشی گل کلم درست کنم؟
۳ ) برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .

طرز تهیه ترشی آلبالو چیست؟ چگونه ترشی آلبالو درست کنم؟
۴ ) شربت مربا را اون قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط اون خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .


طرز تهیه خیار شور فوری چیست؟ چگونه خیار شور فوری درست کنم؟


طرز تهیه ترشی کلم برگ قرمز چیست؟ چگونه ترشی کلم برگ قرمز درست کنم؟
۵ ) همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .

طرز تهیه ترشی چغاله بادام چیست؟ چگونه ترشی چغاله بادام درست کنم؟
۶) هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید .

استقامت کنید تا خنک شود .
۷) برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو هستفاده کنید .

علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد اون هست.

در این شرایط بهتر هست یک تا دو فنجان آب جوش به اون اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند.

سپس کمی آبلیمو به اون اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .


۸) ممکن هست مربا سپس مدتی کپک بزند.

در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده هست.

برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد .

فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را اجرا کنید که مقدار کپک اون کم باشد و ترش نشده باشد .


۹) همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به اون اضافه کنید .


۱۰) ظرفی را که برای پخت مربا هستفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر هست درظرف مسی پخته شود.


۱۱) موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ اون تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ اون سرخ ارغوانی شود.
منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 3 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 01:02 ق.ظ به این سوال جواب داده هست.


76 out of 100 based on 56 user ratings 706 reviews