طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر هزارلا چیست؟ چگونه شیرینی زبان با خمیر هزارلا درست کنم؟


طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر هزارلا چیست؟ چگونه شیرینی زبان با خمیر هزارلا درست کنم؟




    طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر هزارلا چیست؟ چگونه شیرینی زبان با خمیر هزارلا درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه پیراشکی گوشت با سیب زمینی چیست؟ چگونه پیراشکی گوشت با سیب زمینی درست کنم؟

1:



طرز تهیه سمبوسه عربی چیست؟ چگونه سمبوسه عربی درست کنم؟

مواد لازم .
طرز تهیه ساندویچ همبرگر مکزیکی چیست؟ چگونه ساندویچ همبرگر مکزیکی درست کنم؟

برای تهیه  خمیر كره ای یا هزارلا : .
طرز تهیه پیراشکی پنیر چیست؟ چگونه پیراشکی پنیر درست کنم؟

300 گرم   آرد كاملا سفید

طرز تهیه پیراشکی چیست؟ چگونه پیراشکی درست کنم؟
150 گرم   كره

طرز تهیه کلوچه‌ لانه‌ پرنده‌ای‌ چیست؟ چگونه کلوچه‌ لانه‌ پرنده‌ای‌ درست کنم؟
یك عدد   تخم مرغ

طرز تهیه همبرگر قارچ و گوشت چیست؟ چگونه همبرگر قارچ و گوشت درست کنم؟
یك قاشق سوپخوری  روغن مایع

طرز تهیه ساندویچ چیكن سالاد چیست؟ چگونه ساندویچ چیكن سالاد درست کنم؟
یك دوم قاشق چایخوری  جوهرلیمو
یك دوم قاشق چایخوری  وانیل
یك قاشق چایخوری  نمك
یك فنجان  آب خنك.

طرز تهیه .

خمیر هزارلا :.

در كاسه بزرگی آرد را بریزید.

وسط اون را گود كرده و در ظرف دیگری تخم مرغ، روغن مایع، جوهرلیمو، آب و نمك را مخلوط كنید و اون را به آرد اضافه كنید تا خمیر صاف یك دستی به عمل بیاید.

خمیر را یك ساعت بگذارید، بماند تا جا بیفتد.

روی سطح مسطحی آرد پاشیده، خمیر را به قطر2 سانتی متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمیر جای دهید و چهارگوش خمیر را روی كره بكشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی وارد كنید تا كره نرم شود.

سپس خمیر را به ضخامت یك سانتی متر پهن كرده و اون را شش لا، تا بزنید و در جای خنك بگذارید و پس از 20 دقیقه خمیر را مجدداً پهن كرده و به قطر یك سانتی متری باز كنید و این بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمیر را طول خمیر برنامه دهید و شش لا، تا بزنید و در جای خنكی بگذارید و باز بعد از20 دقیقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنید و هر بار آرد اضافه روی خمیر را با برس كنار زده و 6 بار خمیر را باز و بسته كنید و در دفعه آخر اون را به قطر یك سانتی متر پهن كنید.

شیرینی هایی كه می توانید با این خمیر تهیه كنید عبارتند از: ناپلئونی، پاپیونی، زبان، قیفی، خامه ای و ولوان..

یادآوری: ما می توانیم به جای كره از روغن مخصوص قنادی ( روغن صاف) نیز هستفاده نماییم.

در ضمن تهیه این خمیر نیاز به تجربه دارد.

لذا از خواهران و دختران عزیز خواهش می كنیم در تهیه این خمیر دقت كافی و كامل را رعایت كنند تا خمیر مورد علاقه خود را به دست آورند.
 
طرز تهیه شیرینی زبان :.

خمیرهزارلا را به شكل مربع یا مستطیل به قطر 5/1 تا 1 سانتی متر باز كرده و با قالب شیرینی زبان، خمیر را قالب می زنیم و با نوك كارد تیزی وسط خمیر را از طول برش 2 سانتی می زنیم و سطح اونها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روی حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به اون می افزاییم )  تزئین می كنیم و در سینی فرمی چینیم و اون را در وسط پنجره فر روی درجه 400 فارنهایت، مدت 20 دقیقه برنامه می دهیم تا شیرینی ها پف كرده و بپزند..

یادآوری: .

1- در صورتی كه جوهرلیمو خمیر بیش از حد معین شده مصرف شود، شیرینی زبان كج خواهد شد..

2- داغ بودن زیادی فر باعث سوخته شدن سطح شیرینی ها خواهد شد و مغز اونها نپخته خواهند ماند..

منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 14 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 02:53 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


76 out of 100 based on 46 user ratings 346 reviews