طرز تهیه خمیر دانمارکی چیست؟ چگونه خمیر دانمارکی درست کنم؟


طرز تهیه خمیر دانمارکی چیست؟ چگونه خمیر دانمارکی درست کنم؟




    طرز تهیه خمیر دانمارکی چیست؟ چگونه خمیر دانمارکی درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه تارت بادام و گلابی چیست؟ چگونه تارت بادام و گلابی درست کنم؟

1:



طرز تهیه تارت توت فرنگی چیست؟ چگونه تارت توت فرنگی درست کنم؟

مواد لازم برای تهیه مایه خمیر ترش : .
طرز تهیه شیرینی با پنیر خامه ای چیست؟ چگونه شیرینی با پنیر خامه ای درست کنم؟
خمیر ترش       1/4  پیمانه سرخالی

طرز تهیه کلوچه ی سیب چیست؟ چگونه کلوچه ی سیب درست کنم؟
شکر        1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه شکلات صبحانه چیست؟ چگونه شکلات صبحانه درست کنم؟
آب گرم       1 پیمانه سرخالی.
طرز تهیه شیرینی شاه بلوط چیست؟ چگونه شیرینی شاه بلوط درست کنم؟
مواد لازم برای تهیه خمیر :.
طرز تهیه پیروک مرکبات چیست؟ چگونه پیروک مرکبات درست کنم؟
آرد       ( به میزانی که خمیر به دست نچسبد )

طرز تهیه شیرینی عسلی چیست؟ چگونه شیرینی عسلی درست کنم؟
روغن صاف قنادی       1/2 و1 پیمانه
روغن مایع       1/3  پیمانه
نمک       1/8  قاشق چایخوری
جوهر لیمو        1/4  قاشق چایخوری
شیر        1 پیمانه
شکر       1/2  پیمانه
تخم مرغ        2 عدد
تقویت نماينده آرد      1 قاشق چایخوری. طرز تهیه تهیه مایع خمیر ترش :. خمیر ترش را با شکر و آب گرم با هم مخلوط کرده به مدت 4 الی 5 دقیقه در هوای گرم برنامه داده تا پف کند .. طرز تهیه :. تخم مرغ ها و شکر را با چنگال بزنید ، جوهر لیمو را در شیر حل نموده اضافه  نمایید .

نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید .

مایع خمیر ترش را به این مواد اضافه نمایید .

نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید .

مایع خمیر ترش را به این مواد اضافه  کنید .

تقویت نماينده را با 2 پیمانه آرد مخلوط نموده و به مایع بالا اضافه نما ئید و مخلوط کنید سپس اونقدر آرد اضافه کرده و ورز بدهید تا خمیر بدست نچسبد و سبم شود .

بعد خمیر را گلوله کرده بگذارید به مدت یک ربع در جای گرم بماند تا خمیر ور بیاید .

بعد خمیر را امتحان کنید یعنی با دست از یک گوشه بکشید بعد ول کرده اگر به جای اولش بر نگشت خمیر عمل کرده و آماده برای باز شدن می باشد ، اگر به جای خود برگشت عمل نکرده و باید مجددا به خمیر هستراحت دهید و در این فاصله در یک ظرف جداگانه عمل نکرده و باید مجدداً به خمیر هستراحت دهید و در این فاصله در یک طرف جداگانه کمی آرد پاشیده روغن صاف را از الک مویی رد  نموده و به شکل توپ درآورید بعد روی اون کمی آرد پاشیده به صورت مستطیل فرم داده به طوریکه ضخامت هر طرف یک سانت باشد .

از هر طرف ضربه زده و همینطور که در حال فرم دادن به روغن هستید ، به هر طرف روغن صاف آرد بزنید .

طول و عرض روغن صاف حدود 5 در 15 سانت و قطر روغن صاف یک سانتیمتر می باشد .

روی میز کار آرد پاشیده خمیر را با وردنه باز نموده بطوریکه وسط خمیر ضخیم تر باشد ولی اطراف اون نازکتر باشد .

خمیر را آهسته وردنه کشیده بعد روغن صاف را وسط خمیر گذاشته خمیر را مثل بقچه بپیچید .

سپس آردهای اضافی خمیر را با برس پاک نموده وردنه را آردی کنید .

از طول خمیر را آرام آرام چند ضربه زده بعد بدون اینکه فشاری به خمیر بیاورید خمیر را کمی باز کرده بدین ترتیب روغن صاف از خمیر بیرون نمی زند .

خمیر را دور وردنه بپیچید ، خمیر را پشت و رو کنید ، با وردنه خمیر را باز نموده ( اگر روی خمیر آرد اضافه دارد حتماً با برس پاک نمائید .

) سپس خمیر را از طول 4 لا کنید زیرش کمی آرد بپاشید ، رویش را بچوشانید تا 20 دقیقه بماند .

البته این عمل باز کردن خمیر را باید 3 بار اجرا کنید در تمام مراحل خمیر از طول باز می شود و از طول باز می شود و از طول چهادر لا می شود .

در مرحله آخر سپس چهار لا نمودن دیگر بیست دقیقه نمی ماند بلافاصله خمیر را باز نموده و به اشکال مختلف در آورید .

.

منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 23 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 11:54 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


82 out of 100 based on 72 user ratings 922 reviews