طرز تهیه کیک یزدی چیست؟ چگونه کیک یزدی درست کنم؟


طرز تهیه کیک یزدی چیست؟ چگونه کیک یزدی درست کنم؟




    طرز تهیه کیک یزدی چیست؟ چگونه کیک یزدی درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه کرم وانیلی چیست؟ چگونه کرم وانیلی درست کنم؟

1:



طرز تهیه کرم دانمارکی با طعم دارچین چیست؟ چگونه کرم دانمارکی با طعم دارچین درست کنم؟

مواد خمیر کیک : .
طرز تهیه کرم رویال چیست؟ چگونه کرم رویال درست کنم؟
شربت قوام آمده       1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه شیرینی لطیفه چیست؟ چگونه شیرینی لطیفه درست کنم؟
پودر بسته برای تزئین       به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکویت مربائی چیست؟ چگونه بیسکویت مربائی درست کنم؟
نمك میوه       1/8  قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم کره ای چیست؟ چگونه کرم کره ای درست کنم؟
جوش شیرین      1 قاشق چایخوری

طرز تهیه كرم لیموترش چیست؟ چگونه كرم لیموترش درست کنم؟
بیكینگ پودر       1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم پیراشکی چیست؟ چگونه کرم پیراشکی درست کنم؟
شكر       1 پیمانه
تخم مرغ       4 عدد
پودر بسته برای تزئین     
شیر            2/3 پیمانه
هل كوبیده       1/4  قاشق چایخوری
آرد       1/2-2  پیمانه
روغن         2/3  پیمانه. طرز تهیه : . فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده , تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب بزنید تا پف كند .

سپس شكر را اضافه نمائید و بزنید تا حجم اون دو برابر شود و بیكینگ پودر , جوش شیرین و نمك میوه را اضافه نموده روغن آب كرده را داخل تخم مرغ ها نموده و هم بزنید .

آرد , هل , شیر و شربت قوام آمده را كم كم داخل نمائید و مخلوط نموده توجه داشته باشید كه تمام مایه را باید خیلی آرام با قاشق چوبی یا لیسك به هم زد تا پف اون نخوابد سپس كف و دیوارة قالبهای كوچك را چرب نموده و كمی آرد بپاشید , یا كاغذ مخصوص كیك را در اون گذاشته و روی اون را چرب نموده وبه اندازه 3/2 ظرفیت قالب با قاشق با قاشق سوپخوری مایه كیك را در اون بریزید یا مایه را در قیف ریخته و به وسیلة قیف داخل قالب بریزید و روی اون ها را پودر پسته ریخته و سپس قالب ها را در سینی چیده و در طبقه وسط فر به مدت 20 دقیقه می گذاریم بماند تا پخته شود .

.

منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 23 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 11:59 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.

2:



مواد لازم برای تهیه ۱۰ عدد کیک یزدی آرد: یک ونیم پیمانه شکر: دوسوم پیمانه تخم مرغ: دو عدد ماست: یک دوم پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری پودر هل: یک قاشق مرباخوری گلاب: یک و نیم قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کرده و در ظرفی کنار می گزاریم.

در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها را با هم زن به مدت ۴ دقیقه هم میزنیم تا کاملا پف کند.

بعد شکر را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر مخلوط تخم مرغ و شکر را هم می زنیم.

فرآیند هم زدن تاثیر بسیاری در نتیجه کار دارد (مثلا چه تاثیری؟!!!) باعث اسفنجی و پوک شدن کیک ها می شود.

اکنون نوبت اضافه کردن روغن هست و ۲ دقیقه با همزن هم می زنیم.

ماست را درون اون بریزید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.

گلاب و هل را در انتها اضافه میکنیم.

مقدار گلاب و هل بستگی به ذائقه شما دارد و می توانید اون ها را کم یا زیاد کنید.

اکنون ترکیب آرد و بیکینگ پودر را طی چند مرحله به مایع اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق فقط در حدی که آرد در مایع مخلوط شود هم می زنیم.حال مایع بدست آمده را درون کپسول های کاپ کیک (که انها را در قالب گذاشته ایم) می ریزیم و روی اون را با کنجد، خرفه یا پودر پسته تزئین می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه درون فر برنامه می دهیم.

اکنون می توانید اون را سرو نموده و میل کنید.

منبع: http://neizar.com/blog/کیک-یزدی

xonavio در تاریخ 28 اردیبهشت ماه سال 1394 در ساعت 12:36 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


88 out of 100 based on 68 user ratings 418 reviews