طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی چیست؟ چگونه ساندویچ فلافل عربی درست کنم؟


طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی چیست؟ چگونه ساندویچ فلافل عربی درست کنم؟




    طرز تهیه ساندویچ فلافل عربی چیست؟ چگونه ساندویچ فلافل عربی درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه پای مرغ و برنج چیست؟ چگونه پای مرغ و برنج درست کنم؟

1:



طرز تهیه مرغ طلایی با پنیر چیست؟ چگونه مرغ طلایی با پنیر درست کنم؟

مواد لازم برای 4 نفر:

طرز تهیه ناگت مرغ چیست؟ چگونه ناگت مرغ درست کنم؟
نخود=250 گرم

طرز تهیه دایره های مرغ با کنجد چیست؟ چگونه دایره های مرغ با کنجد درست کنم؟
باقلا سبز خام=250 گرم

طرز تهیه چیکن تکه چیست؟ چگونه چیکن تکه درست کنم؟
جعفری و تره=1 پیمانه

طرز تهیه مرغ کنتاکی با مخلفات چیست؟ چگونه مرغ کنتاکی با مخلفات درست کنم؟
پیاز یا پیازچه=4/1 پیمانه

طرز تهیه خوراک مرغ وقارچ چیست؟ چگونه خوراک مرغ وقارچ درست کنم؟
نمک=به مقدار لازم

طرز تهیه ران مرغ تنوری چیست؟ چگونه ران مرغ تنوری درست کنم؟
پودر زیره=2/1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
آرد سفید=2 قاشق غذاخوری
روغن مایع=به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
ارده=1 قاشق غذاخوری
ماست=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ:
نان ساندویچ=5 عدد
خیارشور خرد شده=3 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=3 عدد
کاهوی خرد شده=2/1 پیمانه
طرز تهیه:
1.نخود را از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب اون را عوض کنید.
2.پس از 24 ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.
3.نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و اون را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
4.پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست اون را به شکل حلقه های گرد درآورید و اون را در روغن فراوان سرخ کنید.
5.برای تهیه سس ارده لازم هست ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
6.داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب اون را داخل نان پهن کنید.
7.سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.


منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 26 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 11:25 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


70 out of 100 based on 40 user ratings 490 reviews