طرز تهیه تارت توت فرنگی چیست؟ چگونه تارت توت فرنگی درست کنم؟


طرز تهیه تارت توت فرنگی چیست؟ چگونه تارت توت فرنگی درست کنم؟




    طرز تهیه تارت توت فرنگی چیست؟ چگونه تارت توت فرنگی درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست چیست؟ چگونه ران مرغ سوخاری همراه با سس ماست

1:



طرز تهیه سینه مرغ بخارپز با سبزیجات چیست؟ چگونه سینه مرغ بخارپز با سبزیجات درست کنم؟

مواد لازم برای خمیر تارت (برای 6 نفر):

طرز تهیه رولت مرغ چیست؟ چگونه رولت مرغ درست کنم؟


طرز تهیه کنتاکی مرغ چیست؟ چگونه کنتاکی مرغ درست کنم؟
کره 120 گرم

طرز تهیه خوراك مرغ مدیترانه ای چیست؟ چگونه خوراك مرغ مدیترانه ای درست کنم؟
پودر قند 60 گرم

طرز تهیه خورش كاری تایلندی چیست؟ چگونه خورش كاری تایلندی درست کنم؟
آرد 200 گرم

طرز تهیه برگر مرغ چیكن برگر چیست؟ چگونه برگر مرغ چیكن برگر درست کنم؟
زرده تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه رست چیكن با ترخون و كالباس چیست؟ چگونه رست چیكن با ترخون و كالباس درست کنم؟
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چای خوری
طرز تهیه :

کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطیف شود.

سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملاً سفید و پفکی شود.

سپس آرد و نمک را اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید.

بهتر هست با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
خمیر

خمیر را در کیسه فریزر برنامه دهید و بگذارید یک ساعت در جای خنک بماند و هستراحت کند.

قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید.
خمیر تارت

سپس خمیر را به طور یکنواخت در قالب، پهن کنید، به طوری که خمیر دیواره های قالب را نیز بپوشاند.

سپس با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده اید، به مدت 20 دقیقه برنامه دهید تا خمیر بپزد.

سپس از فر بیرون آورید و بگذارید تا سرد شود.
مواد لازم برای کرم پاتیسیر(کرم داخل تارت) :

آرد ذرت 100 گرم
شکر 150 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شیر نیم لیتر
کره 80 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
توت فرنگی 1 تا 5/1 کیلو
طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود.
مخلوط کردن آرد و شیر

شیر و آرد ذرت را مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم برنامه دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس زرده تخم مرغ و شکر زده شده را به تدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملاً غلیظ شود.

در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
کرم پاتیسیر

داخل تارت را با کرم بپوشانید و توت فرنگی های قرمز را روی اون برنامه دهید


منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 26 مرداد ماه سال 1390 در ساعت 11:30 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


76 out of 100 based on 86 user ratings 1186 reviews