طرز تهیه کارامل شکلاتی مکزیکی چیست؟ چگونه کارامل شکلاتی مکزیکی درست کنم؟


طرز تهیه کارامل شکلاتی مکزیکی چیست؟ چگونه کارامل شکلاتی مکزیکی درست کنم؟




    طرز تهیه کارامل شکلاتی مکزیکی چیست؟ چگونه کارامل شکلاتی مکزیکی درست کنم؟

پاسخ :


خواص سیر در غذا چیست؟

1:



خواص سویا در غذا چیست؟

● مواد لازم برای ۴ نفر:

خواص سیب زمینی در تهیه غذا چیست؟
▪ شکر (۱۲۰ گرم)

خواص چغندر در تهیه غذا چیست؟
▪ آب (۲ قاشق غذا خوری)

خواص چای چیست؟
▪ آب لیمو ترش (نصف یک عدد)

خواص خاویار در تهیه غذا چیست؟
▪ شیر پاستوریزه (۲۸۰ میلی لیتر)

خواص دارچین در تهیه غذا چیست؟
▪ شکلات (۶۰ گرم)

خواص ریحان در تهیه غذا چیست؟
▪ دارچین نکوبیده (یک تکه)
▪ تخم مرغ (یک عدد)
▪ زرده ی تخم مرغ (۲ عدد)
▪ شکر (۴ قاشق غذا خوری یا ۶۰ گرم).


● طرز تهیه:
۱۲۰ گرم شکر را با آب و آب لیمو ترش در قابلمه ی کوچک ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود.

گاهی تابه را حرکت می دهیم، ولی به هیچ وجه هم نمی زنیم و می گذاریم بجوشد و به رنگ کاراملی در بیاید.

فر را از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم.

قالب را با کارامل می پوشانیم، به این ترتیب، که کارامل را داخل قالب ریخته و تکان می دهیم تا یک لایه از اون داخل قالب را بپوشاند و می گذاریم تا خنک شود.

شکلات را خرد کرده و داخل شیر می ریزیم.

سپس، روی حرارت می گذاریم تا شکلات حل شود.

بعد دارچین را هم اضافه می کنیم.

یک عدد تخم مرغ، زرده ها را با باقی مانده ی شکر به هم می زنیم، سپس دارچین نکوبیده را از داخل شیر بیرون می آوریم و شیر گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه می کنیم.

پس از اون مخلوط را داخل قالب ریخته و به صورت بن ماری داخل فر می گذاریم که ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند یا تا وقتی که وسط دسر خیلی کم بلغزد.

(گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه ی بن ماری می گویند.

به عنوان مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی برنامه داده و اون را روی حرارت اجاق برنامه می دهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذا و حل کردن شکلات می باشد.


در طرز تهیه این دسر هم آمده هست که قالب محتوی مواد دسر را در یک ظرف آب گرم برنامه داده و در فر می گذاریم تا به روش بن ماری تهیه شود.) سپس، از داخل فر خارج کرده، می گذاریم خنک شود و بعد به مدت ۵ تا ۶ ساعت می گذاریم در یخچال بماند؛ اونگاه داخل ظرف بر می گردانیم.

کافی هست اطراف قالب را با نوک چاقو جدا کنیم و کمی قالب را تکان دهیم تا دسر به راحتی بیرون بیاید.



منبع: groohashpazi.blogfa.com


آشپزباشی در تاریخ 21 آذر ماه سال 1390 در ساعت 10:05 ب.ظ به این سوال جواب داده هست.


76 out of 100 based on 86 user ratings 586 reviews