طرز تهیه پلوی مخلوط هندی چیست؟ چگونه پلوی مخلوط هندی درست کنم؟


طرز تهیه پلوی مخلوط هندی چیست؟ چگونه پلوی مخلوط هندی درست کنم؟




    طرز تهیه پلوی مخلوط هندی چیست؟ چگونه پلوی مخلوط هندی درست کنم؟

پاسخ :


طرز تهیه پلوی لوبیا قرمز چیست؟ چگونه پلوی لوبیا قرمز درست کنم؟

1:



طرز تهیه پلو قبولی چیست؟ چگونه پلو قبولی درست کنم؟

این پلوی مخلوط در کشور هندوستان به بریانی بادام هندی و سبزیجات معروف هست

طرز تهیه دمی بادمجان چیست؟ چگونه دمی بادمجان درست کنم؟
و از جمله غذاهای رسمی‌ای هست که به‌عنوان شام مهمانی‌ها مورد هستفاده برنامه می‌گیرد.


طرز تهیه اسفناج پلوی هندی چیست؟ چگونه اسفناج پلوی هندی درست کنم؟


طرز تهیه رشته‌پلو با لوبیا چشم‌بلبلی چیست؟ چگونه رشته‌پلو با لوبیا چشم‌بلبلی درست
● مواد لازم برای ۴ نفر:

طرز تهیه هویج پلو چیست؟ چگونه هویج پلو درست کنم؟
- بادمجان کوچک (پوست‌کنده و خرد شود)؛یک عدد

طرز تهیه ته‌چین گوشت و بادمجان چیست؟ چگونه ته‌چین گوشت و بادمجان درست کنم؟
- پیاز؛ ۳ عدد

طرز تهیه والک پلو چیست؟ چگونه والک پلو درست کنم؟
- سیر؛ ۲ حبه
- زنجبیل تازه (پوست کنده شود)؛ یک تکه کوچک ۵/۲سانتی‌متری
- روغن مایع؛ ۴ قاشق سوپ‌خوری
- هویج (ریز خرد شود)؛ ۳ عدد
- پودر زیره؛ یک قاشق چای‌خوری
- پودر تخم گشنیز؛ یک قاشق چای‌خوری
- پودر فلفل قرمز؛ نصف قاشق چای‌خوری
- عصاره سبزیجات؛ یک عدد قرص
- فلفل دلمه‌ای قرمز (خرد شود)؛ یک عدد
- برنج؛ یک‌ونیم پیمانه
- بادام هندی خام؛ ۱۷۵ گرم یا یک‌ونیم پیمانه
- کشمش پلویی؛ ۴۰ گرم یا یک‌چهارم پیمانه
- نمک و فلفل سیاه؛ به‌مقدار لازم
- تخم‌مرغ آب‌پز شده؛ ۲ عدد
- گشنیز؛ مقداری برای تزیین
● روش تهیه:
۱) یکی از پیازها را پوست کنده، همراه سیر و زنجبیل داخل دستگاه خردکن بریزید و ۳ قاشق آب سرد به اون اضافه کنید تا خمیری نرم حاصل شود.
۲ ) بقیه پیازها را نیز پوست کنده، خلالی خرد کنید، سپس ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن در تابه‌ای بریزید و روی حرارت بگذارید.

حالا پیاز خرد شده را در اون بریزید و کمی حرارت دهید تا نرم شود.

پس از اون، بادمجان، فلفل و هویج خردشده را نیز به روغن اضافه کرده، همراه با پیاز سرخ کنید.

این مخلوط سرخ شده را به قابلمه‌ای متوسط منتقل کنید و بعد یک قاشق سوپ‌خوری روغن در همان تابه قبلی بریزید و استقامت کنید تا روی حرارت داغ شود.

حالا خمیر پیازی را به روغن داغ اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید، سپس اون را با پودر زیره، تخم گشنیز و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.
۳) از طرف دیگر، قرص عصاره سبزیجات را در ۳پیمانه آب‌جوش حل کنید و اون را کم‌کم در تابه بریزید و هم بزنید.

حالا مواد داخل تابه را به مخلوط سبزیجات سرخ‌شده داخل قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی شعله زیاد اجاق‌گاز برنامه دهید تا آب به‌جوش آید.

حالا زیر شعله را کم کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.


۴) در این فاصله وقتی، یک قاشق سوپ‌خوری روغن را در تابه‌ای بریزید و بادام‌زمینی را در اون به مدت سه دقیقه تفت دهید، سپس کشمش را نیز اضافه کنید و فقط چندثانیه حرارت دهید.

پس از اون، برنج را نیز داخل قابلمه بریزید تا برنج در آب عصاره سبزیجات، بجوشد و نرم شود.
۵) پس از اینکه آب برنج تمام شد، دوسوم مخلوط بادام و کشمش را روی اون بریزید.

حالا دم‌کنی را روی قابلمه بگذارید و مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت کم برنامه دهید تا دم بکشد.

در پایان پلوی مخلوط را در ظرف موردنظر بکشید و باقیمانده بادام و کشمش را روی اون بریزید و پس از تزیین با چند برگ گشنیز، ‌همراه تخم‌‌مرغ پخته سرو کنید..

منبع: groohashpazi.blogfa.com



آشپزباشی در تاریخ 25 فروردین ماه سال 1392 در ساعت 08:35 ق.ظ به این سوال جواب داده هست.


82 out of 100 based on 62 user ratings 562 reviews